Zemljišče zazidljivo Osrednjeslovenska, Škofljica, Cena: 92.000 83.000 €

zemljišče zazidljivo

ŠKOFLJICA, v naselju GRADIŠČE, prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 511,00 m2.  Zemljišče je v celoti stavbno, namenska raba: stanovanjske površine. Nahaja v mirnem in urejenem podeželskem naselju stanovanjskih hiš s čudovitim razgledom na gozd in okoliške hribe. Na zemljišču stoji objekt, in sicer počitniška hiša (enostanovanjska stavba) v velikosti 30,30 m2, zgrajena l. 1981, ki ima uporabno dovoljenje. Objekt je priključen na vodovodno in električno omrežje, plačan je komunalni prispevek. Objekt je primeren je za bivanje, a potreben temeljite obnove. Zemljišče je ograjeno in v rahlem naklonu. Na zemljišču je postavljena tudi nadstrešnica za preživljanje prostega časa, na preostanku pa je sadovnjak in travnik. 

Priključki

Zemljišče ima dostop po javni asfaltirani cesti. Po javni cesti teče javna električna, vodovodna infrastruktura, optika je v naselju.

Lokacija
Zemljišče je od Škofljice oddaljeno cca. 9 km, kjer se nahaja vsa družbena infrastruktura; osnovna šola, trgovina, zdravstveni dom.. Lokacija nudi ogromno možnosti za preživljanje prostega časa v naravi, stran od mestnega vrveža, hkrati pa je od avtocestne povezave Ljubljana-Zagreb je oddaljeno le cca. 10 km.

Dodatno
Vpisano v zemljiško knjigo.

Pogoj prodaje

Kupec plača del prodajalčevih stroškov v višini 2% +ddv od vrednosti kupnine.

Več informacij: 041 979 575 Danijela.

Transakcija:
prodaja
Šifra oglasa:
PZ11502DB
vrsta objekta:
zemljišče
Tip:
zazidljivo
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Škofljica
Velikost:
511,00 m²
:
511,00 m²
ostalo:
zemljiška knjiga

Kontaktni obrazec:

Danijela Bubnjić

Nepremičninska posrednica

T: 073379420

M: 041 979 575

danijela.bubnjic@nnrn.si