Kratka predstavitev podjetja

Podjetje NNRN Nepremičnine d.o.o. Novo mesto je bilo ustanovljeno leta 2005 v občini Novo mesto. Sedež podjetja se nahaja na Novem trgu 11, 8000 Novo mesto.
Podjetje NNRN Nepremičnine d.o.o. Novo mesto je mlado podjetje, ki želi zadostiti tudi najbolj zahtevnim strankam ter jim nuditi pravno varno pomoč in rešitev. Prav zato naš kader sestavljajo strokovnjaki z licencami ( MOP ) za opravljanje poslov nepremičninskih posrednikov. Na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo naših strank.
Naše podjetje posluje na širšem območju Dolenjske, Bele krajine in Posavja, pripravljamo pa tudi prodor na celotni slovenski trg.
Glavna dejavnost naše družbe je posredovanje in pomoč pri nepremičninskih poslih, zato tudi dobro poznamo nepremičninski trg v Sloveniji. Naše področje je nakup in prodaja nepremičnin. V prihodnosti pa nameravamo posredovati tudi pri oddaji in najemu nepremičnin.
Nakup ali prodaja nepremičnine je za vsakega od nas pomemben dogodek, kakor tudi odločitev, ker zahteva tehten premislek ter ustrezno strokovno pomoč.
V današnjih časih je kvalitetna in predvsem varna nepremičninska storitev predpogoj za delovanje podjetja.
Naše podjetje organizira brezplačne oglede in vpis v bazo iskalcev, ter vas obvešča o novostih. Posel strokovno in varno vodimo ter izpeljemo od začetka do konca (od podpisa pogodbe do primopredaje nepremičnine). Posredniki z licenco pripravijo vso dokumentacijo, stranko usmerjajo in ji pomagajo. Prisotni smo ves čas od začetka , to je od prvega ogleda, pa vse do predaje oz. prevzema nepremičnine.
Že od samega začetka vemo in se zavedamo, da mora agencija svojo ponudbo reklamirati oz. predstavljati bralcem in poslušalcem, ker so vsi dejansko naši potencialni kupci, zato vedno namenjamo precejšna sredstva v ta namen. Naša velika prednost je timsko delo in pa seveda zadovoljne stranke.
Naše podjetje ima odgovornost za škodo, povzročeno s kršitvijo pogodbe o posredovanju zavarovano pri Zavarovalnici SAVA d.d., za zavarovalno vsoto 150.000,00 EUR za posamezen primer oziroma 350.000,00 EUR za vse zavarovane primere v posameznem letu. Vse to vam zagotavlja še dodatno varnost in strokovnost. Sodelujemo z vsemi tremi notarskimi pisarnami v Novem mestu.
Strankam zagotavljamo zanesljivost, kakovost ter varnost storitev.
Vaše zadovoljstvo z nami je vodilo do uspeha in rasti našega podjetja, zato želimo biti vsak dan boljši. Z novimi znanji, izkušnjami in jasno vizijo razvoja vam želimo v prihodnosti ponuditi še kakovostnejše in celovite storitve.
 

Robert Nedanovski, NNRN Nepremičnine d.o.o.Novo mesto

Obseg dela

Temeljna načela našega delovanja, ki nam zagotavljajo poslovni, našim strankam pa osebni uspeh so strokovnost, izkušenost ter skrbnost. Za svoje stranke opravljamo vse sledeče storitve:

 

- posredovanje pri prodaji oziroma nakupu,
- posredovanje pri oddaji oziroma najemu,
- preverjanje dejanskega in pravnega stanja,
- izdelava listin in pogodb,
- izdelava zemljiškoknjižnih predlogov,
- izdelava mnenja o tržni vrednosti nepremičnine,
- izdelava cenitve s strani certificiranega cenilca,
- pridobivanje zemljišč za gradnjo za trg,
- izdelava listine in predloga za vzpostavitev in vknjižbo etažne lastnine;
- davčno svetovanje,
- pravno svetovanje..
 

Nalagam ...